Over ons

Communicatieverandering

Kan jouw organisatie wel wat communicatieverandering gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij brengen vernieuwing en verandering in communicatieteams. En daarmee in de hele organisatie. Met onze verschillende ervaring in overheids-, onderwijs- en zorgorganisaties bundelen wij onze krachten. We werken graag samen, waarmee wij nét dat beetje extra geven.

Een frisse wind

Met de kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd brengen wij graag nieuwe inzichten en daarmee verandering.

Verbindend

Want wij geloven dat échte verandering pas plaatsvindt vanuit gelijkwaardigheid en verbinding.

De kritische noot
Wij benoemen graag verbeterpunten en houden van aanpakken. Essentieel om verandering tot stand te brengen!

Een keertje sparren

Imke

Vraagt zich elk uur af of het alweer tijd is voor koffie. Verdwijnt graag in een boek. Gaat graag met vriend en kinderen Ella & Olaf (ja, dat lijkt op personages uit een bepaalde populaire animatiefilm en nee, dat was niet bewust) naar het bos, het zwembad of de dierentuin. Als er maar koffie is. Wil graag ooit een eigen wilde bloementuin. Houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen, vragen te stellen en zo tot een online strategie te komen die werkt. Niet alleen op papier maar ook in de praktijk.

Julia

Bourgondisch met de hoofdletter B en heeft graag veel mensen om zich heen, maar houd ook van een boekje lezen en rommelen thuis. Dol op het Brabantse dorpje waar ze woont, maar zoekt ook af en toe met heel veel plezier de drukke stad op. Zet zich het liefst in voor de medemens. Als vrijwilliger, maar ook als communicatieprofessional. Pluist uit hoe een organisatie haar doelgroep het allerbest online kan bereiken; door zelf content te maken, te analyseren en een strategie te ontwikkelen.

Sam

Heeft een voorliefde voor een glaasje bier en haar hond, die toepasselijk genoeg Trippel heet. Woont met vriend in Eindhoven en dat is aan haar accent en Brabantse gezelligheid te merken. Houdt van groen, maar heeft absoluut geen groene vingers (loopt er liever gewoon doorheen met een Triple in de ene hand en Trippel in de andere). Haar doel is om informeel, maar analytisch aan de slag te gaan, waardoor er een persoonlijk en strategisch (online) communicatieplan tot stand komt.

Daphne

Buiten rennen, wandelen, op de racefiets of snowboarden zijn haar favoriet. Liefst in de zon. Of een boekje lezen in haar Nijmeegse tuin, om wat bij te komen van al dat sporten. Droomt altijd wel van een vakantie of het lopen van de volgende Nijmeegse Vierdaagse en wil ooit een boek schrijven. Combineert contentmanagement en online adviesfunctie in het Radboudumc met zzp-zijn. Is Omgevingsanalist en houdt van crisiscommunicatie. Heeft een scherpe analyse die zij graag koppelt aan concrete actie om iets te veranderen of verbeteren. Gaat daarbij voor kwaliteit en verbinding.

Bo

Houdt van groen. Zoals van haar groene gras, waar ze na een jaar klussen eindelijk met haar tenen in kan wroeten. Ook boswandelingen met haar harige viervoeter zijn geliefd. Kleurrijke sushikunstwerken prikkelen haar smaakpapillen. Wel maakt ze zich zorgen over onze groene wereld. Ze vreest dat de aarde zo heet wordt dat zelfs haar groene planten eruitzien als geroosterde broccoli. Haar missie? Organisaties inspireren met haar contentstrategieën en brandingadvies. Groen beschermen. Net als dat ene stukje wasabi-gember naast haar geliefde sushi.