Social Media
U kunt ons volgen op Facebook en LinkedIn

Werving

Is notuleren jouw vak?

Als jij van mening bent dat het notuleren van een vergadering een noodzakelijke activiteit is die voortvloeit uit werkzaamheden die wel leuk zijn, dan hoef je nu niet verder te lezen!

Maar… als je het een uitdaging vindt om van een vergadering een gestructureerd en inhoudelijk uitstekend verslag te maken dan heeft Schipper Management Support wellicht mogelijkheden voor jou.
Schipper Management Support heeft namelijk regelmatig behoefte aan zeer ervaren notulisten die in de afgelopen jaren bij diverse bedrijven en bij voorkeur in diverse branches ervaring hebben opgedaan. Schipper Management Support werkt uitsluitend samen met zelfstandig notulisten die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Heb je belangstelling? Stuur dan je reactie naar info@schippermanagementsupport.nl en voeg je curriculum vitae en een door jou uitgewerkt (eventueel geanonimiseerd) verslag toe.

Notulist nodig?
Stuur een e-mail aan info@schippermanagementsupport.nl en vraag naar de mogelijkheden. Voor een direct antwoord kunt u bellen met Elly Schipper, bereikbaar onder het nummer 06 22 24 82 31.