Dagvoorzitters

Professionele en ervaren dagvoorzitters die een belangrijke bijdrage bieden aan uw bijeenkomst en de dag in goede banen leiden.

Presentatoren

Van een product presentatie op uw stand tot presenteren van uw theaterprogramma of bedrijfsfilm, onze ervaren presentatoren staan voor u klaar!

Beurstrainers

Onze beurstrainers brengen u (standbemanning) alle skills bij die van belang zijn op een beurs. Van gesprekstechnieken tot doelgroep selectie.

Trainingsacteurs

De trainingsacteurs waar wij mee samenwerken voegen een extra dimensie toe aan uw training, door bijvoorbeeld rollenspellen toe te passen.

Voice-overs

Een betrouwbare en heldere stem, in te zetten voor bijvoorbeeld bedrijfsfilms, commercials e-learnings en nog veel meer.

Live activators

Door middel van opvallende live promoties op de beursvloer, creëer je nog meer merkbeleving. Zo haalt u nog meer uit uw beursdeelname.

Vertaalservice

Heeft u buitenlands bezoek en wilt u dat de communicatie vlekkeloos verloopt gedurende uw event of vergadering? Tophostess biedt u een internationale poule professionele gastvrouwen die op charmante wijze uw gezelschap begeleidt. Talen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn o.a. Russisch, Italiaans, Pools, Portugees, Spaans, Japans, Frans, Turks, Duits.

Presentatie

Of het nu gaat om een productpresentatie op de stand of het presenteren van uw theaterprogramma: onze presentatoren staan voor u klaar. Op een enthousiaste wijze worden de sprekers in het theater geïntroduceerd en welkom geheten, tevens ondersteund de presentator tijdens een vragenronde.

VIP service

Onthaal uw gasten met alle egards. Tophostess  VIP service staat u bij op luchthavens, hotels of iedere andere locatie. Desgewenst met Butler, privé-chauffeur en luxe Mercedes S-klasse.