Meer rendement uit beursdeelname?
Lees in onze eerste nieuwsbrief hoe u meer rendement haalt uit uw beursdeelname en hoe Tophostess u daarbij kan ondersteunen. Lees de nieuwsbrief hier.

Nieuw: VIP transfer
Vanaf 1 november nieuw bij Tophostess: VIP transfer. Wij verwelkomen uw gasten vanaf de gate. Onderweg naar de gewenste eindbestemming genieten zij van het comfort van een Mercedes S-klasse. Neem contact op met info@tophostess.nl voor een passend voorstel.

Nieuw kantoor
Vanaf juni 2019 hebben wij een nieuw kantoor in het centrum van Zaltbommel. Op Boschstraat 59 ontvangen wij u graag op afspraak en houden wij intakes met nieuwe medewerkers.

Wist u dat?
Wij er op allerlei manieren voor kunnen zorgen dat u uw (beurs) doelen bereikt? Wij kunnen u niet alleen op maar ook buiten de stand hierin ondersteunen.
Zo kunnen presentatrices bijvoorbeeld door middel van een portable microfoon en een Segway de aandacht trekken van bezoekers om zo extra traffic te genereren op uw stand! Ook extra activiteiten, highlights en aankondigingen worden zo op een unieke manier onder de aandacht van de bezoeker gebracht. Dit is per dag deel in te huren voor beurs- en evenementenorganisaties.

Meer informatie ontvangen? Stuur ons gerust een e-mail!