Social Media
U kunt ons volgen op Facebook en LinkedIn

Home

 

Schipper Management Support heeft zich als doel gesteld evenwicht te brengen in office management processen binnen diverse soorten organisaties.

De kernactiviteiten van ons bureau zijn:

Office Management

De office managers van Schipper Management Support verrichten administratieve en organisatorische werkzaamheden en zorgen er voor dat de zaken op kantoor soepel en efficiënt verlopen. 

Notuleren van vergaderingen

Het notuleren van vergadering vraagt een specifieke kennis en deskundigheid.  De notulisten van Schipper Management Support beschikken allen over deze kwaliteiten en kunnen elk gewenst verslag voor u verzorgen.

Onderhoud website

Schipper Management Support verzorgt voor bedrijven, besturen en stichtingen het onderhoud van de website  De ontwikkeling en het bouwen van uw website kan Schipper Management Support ook voor u begeleiden.

Virtueel Assistent

De virtueel assistent van Schipper Management Support ondersteunt u op afstand met uw werkzaamheden.  Sinds 2000 werkt Schipper Management Support op deze manier voor diverse bedrijven, ondernemersverenigingen en stichtingen. Er zijn zoveel taken, van 1 uur tot projecten, die een virtueel assistent van Schipper Management Support voor u kan verzorgen. In een persoonlijk gesprek met Elly Schipper kunt u alle mogelijkheden bespreken. 

Project Assistent

De project assistent van Schipper Management Support heeft een proactieve houding binnen het projectteam. Binnen de projectorganisatie neemt zij haar verantwoordelijkheid en ondersteunt de projectdirecteur, projectleider  en projectteamleden in de meest brede zin van het woord.

Evenementenorganisatie

Evenementen organiseren vraagt om een goede voorbereiding. Niet altijd is er in huis voldoende capaciteit of deskundigheid aanwezig. Schipper Management Support neemt u dit werk graag uit handen. Schipper Management Support werkt samen met partners die ook gespecialiseerd zijn in het organiseren van evenementen. Daardoor kan Schipper Management Support voor elk evenement toegesneden capaciteit en kennis aanbieden.

Uiteraard meer op aanvraag

Afgelopen jaren heeft Schipper Management Support naast projecten diverse incidentele werkzaamheden uitgevoerd. Denk hierbij aan het bijhouden van een ledenadministratie, debiteurenbeheer, organiseren van trainingen, coaching secretaresses, inrichten en vullen van databases, etc..

Niet alles  is te beschrijven wat in de afgelopen jaren door Schipper Management Support is uitgevoerd. Neem contact met ons op om uw specifieke vraag voor te leggen. Schipper Management Support kan u ongetwijfeld van dienst zijn!