Workshops & Trainingen

Workshop ‘Spreken in het openbaar, van informeren naar inspireren!’

Tijdens deze workshop krijg je handvatten mee om de inhoud van je verhaal te structureren, aantrekkelijk vorm te geven en je publiek te binden en te boeien. Hoe krijg je andere mensen mee in je plannen?

Door vanuit je eigen kracht aansluiting te zoeken bij jouw publiek. In deze workshop leer je de stap te zetten van ‘informeren’ naar ‘inspireren’.

Voor wie: Presentatoren en Sprekers
Duur: 3 tot 4 uur.

Beurstraining

Leer de fijne kneepjes van lead generatie op vakbeurzen tijdens deze training van een professionele Tophostess trainer (Master Level). Aan bod komen gesprekstechnieken en rollenspellen, doelgroep selectie, do’s and don’ts, follow-up en closing the deal.

Voor wie: Bedrijven en standbemanning
Duur: 3 tot 4 uur.

Training lead generator

In deze training behandelen wij het aanspreken van de gewenste doelgroep en het genereren van kwalitatieve leads. Hoe je pro-actief potentiele klanten aanspreekt, bezoekers selecteert op doelgroep, verkoopgesprekken houdt en de gegevens noteert voor de follow-up. Het genereren op efficiente wijze van New Business Potential.

Voor wie: Tophostess medewerkers (HBO niveau)
Duur: 2 uur.

Wil je hier werken?

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Donec rutrum congue leo eget malesuada.